Autoskolen.dk ophører

Siden 2002 har Autoskolen.dk ydet gratis råd og vejledning til kommende billister og besvaret spørgsmål fra fustrerede elever og deres forældre. Et arbejde der ind i mellem har væretsærdeles tidskrævende.
Alting har dog sin tid og her 17 år efter, er tiden for Autoskolen.dk er ved at løbe ud. Jeg har søgt og fundet nye udfordringer i en verden hvor det ikke er muligt og forsvarligt at fortsætte driften af siden.

Copyright ophæves

Arbejdet skal dog ikke gå tabt. Derfor er alt copyright på autoskolen.dk nu ophævet og kan frit bruges af alle der ønsker det. Indholdet på Autoskolen.dk er alligevel kopieret af rigtig mange køreskoler, hvilket må ses som et tegn på at indholdet på siden stadig er relevant og at jeg har sat mit præg på køreskolebranchen. Hihihi.

Pauseberegneren er kodet i PHP og kan ikke rigtig kopieres men den kan købes og der kan medkøbes begrænset teknisk support.

Domænet er muligvis til salg

Er du interesseret i at købe domænet, så kontakt mig gennem denne formular. Annoncerne på siden indbringer mellem 2.800-4.000 om året og ligger højt placeret på udvalgte søgeord. Et par købere har vist interesse men ingen har fremkommet med et konkret bud – så hold dig ikke tilbage. Køber af sitet vil få overdraget facebooksiden https://www.facebook.com/Autoskolen/