Status over 2013

venstre-hoejre2013 var et fantastisk år for Autoskolen.dk

Antallet besøg på autoskolen.dk er steget kraftigt i 2013. Og det er på trods af, at vi ikke har haft meget tid til at videreudvikle siden. Besøgstallet steget med næsten 50% og i 2013 har vi rundet 134.000 besøg på siden. Godt gået af en side som ikke gør ret meget ud af at se godt ud.

Autoskolen var i Jyllands Posten

En del af de mange besøg er kommet fra
Jyllands Posten
, som har anbefalet vores teknik til Parallelparkering og linket til siden i forbindelse med afholdelse af DM i Parallelparkering. Det er altid godt med positiv presseomtale. En stor tak til Jyllands Posten

Hjælp!

Det har også været et år hvor vi har modtaget mange emails fra elever og forældre som har søgt vejleding og hjælp. De fleste henvendelser har handlet om elever, som har dumpet flere teori eller køreprøver uden at kørelæreren har gjort andet, end at sende eleven til prøve igen og igen. Ofte er der ca. en måned imellem prøverne – men ingen undervisning. Tiden går og går, eleven mister modet og pludselig “DIN PAKKE Er UDLØBET”.

Min kørelærer siger… Er det rigtigt?

I en del henvendelser har kørelæreren forlangt at eleven skulle starte helt forfra og betale for en ny pakke. Hver gang er der blevet henvist til regler som IKKE eksisterer eller som blevet bøjet kraftigt til køreskolens fordel.

Vi fortsætter

I 2014 vil vi fortsætte med at svare på emails og hjælpe så godt vi kan. Men vi arbejder frivilligt og ulønnet på Autoskolen.dk, derfor kan der godt gå en uge før vi svarer. Hav tålmodighed.

Facebook i 2014

Vi har aldrig været særlig aktive på Autoskolens Facebook side. Men i 2014 planlægger vi at bringe flere nyheder, råd og vejledning. Du vil kunne læse nogle af de emails vi har modtaget og se vores svar (de vil selvfølgelig være gjort anonyme).

Allerede nu kan du læse De hyppigste årsager til at køreprøven ikke bestås. Klik dig ind på
Autoskolens Facebook side og læs hvordan du bryder statisikken. Hvis du vil modtage nyheder fra os, skal du huske at like os.

 

 

GODT NYTÅR

 

Held og lykke med prøverne i 2014