38 gratis teoritest.

Vi finder alle de gratis teoritest, som der findes på nettet og giver dig her en oversigt over dem. Lige nu har får du links til 38 gratis teoritest, som minder om dem du får til teoriprøven.

Er de gratis teoritest gode nok?

Hvis jeg skal komme med et hurtigt svar, bliver det NEJ. Kvaliteten af de gratis teoritest svinger fra at være fremragende til at være elendige.

De bedste gratis teoritest

Dem finder du på de sider som også sælger teoriprøver. Det er professionelle test som udvikles og vedligeholdes for at gøre dig bedre end de de krav du møder til teoriprøven, så du stadig har overskud og plads til fejl hvis du skulle blive lidt nervøs til teoriprøven.

De dårlige gratis teoritest

Dem finder du typisk på steder hvor alle prøverne er gratis. Det er ofte prøver af en dårlig kvalitet som opdateres sjældent eller aldrig. På Autoskolen.dk får vi jævnligt emails fra elever som er ved at miste modet, fordi de ikke kan bestå alle de prøver der er på de gratis sider, men godt kan bestå de teoritest de får på køreskolen.

Vil du bestå din teoriprøve?

Senest 1-2 uger før teoriprøven skal du holde op med at bruge de gratis test og kun træne på “proffesionelle” teoritest. Hvis din køreskole ikke stiller dem gratis til rådighed for dig, anbefaler Autoskolen.dk at du tager dem online hvor du kan købe adgang for ca. 3,50 kr. pr. dag.

Gratis teoritest

Kender du en gratis teoritest som ikke fndes på siden, så klik her og fortæl os det.

 

Trafiktesten.dk.

Trafiktesten.dk har 1 Gratis teoritest, som du kan tage som traditionel eller digital teoriprøve. Tryk på “Start Trafiktesten”. På Trafiktesten kan du også repetere teori helt gratis. Tryk på “Videoer” nederst på siden.

Teoriklar.dk

1 Gratis teoritest som traditionel eller digital teoriprøve.

Teoriundervisning.dk

1 Gratis teoritest. Klik på “Gratis Teoritest”.

Bestaakoereproeven.dk

8 Gratis teoriprøve.

Aalborg-Nørresundby Kørelærerforening

Aalborg-Nørresundby Kørelærerforening har 10 Gratis teoritest. De er ret gamle, men tryk på “Teoriprøve” for at tage dem.

Bedrebillist.dk

1 Gratis teoritest.

Teoritesten.dk

3 Gratis teoritest.

Netkørekort.dk

10 gratis teoritest til bil og 5 MC test. Du skal logge ind for at få adgang til de 10 forskellige teoriprøver på dansk, på bosnisk og på tyrkisk og 5 MC-teoriprøver. Brugernavn og kodeord finder du på siden.

Prove.dk

1 gratis teoriprøve.

TUR Teori

En gratis teoritest. Du skal oprette dig som bruger for at tage den gratis teoriprøve.

Teoritimen.dk

En gratis teoriprøve på kun 5 billeder

Mobildebat.dk

Tag på skattejagt. På Mobildebat.dk kan du gå på skattejagt efter flere gratis teoritest som ikke er på Autoskolen.dk.


Android, Iphone og Ipad

Teoritest på Android Market

Iphone & Ipad: Der findes flere teorirøve apps. Bare søg teoriprøve.