Gratis teoritest


Gratis Teoriprøver til alm. bil

Vi finder alle de gratis teoritest, som der findes på nettet og giver dig her en oversigt over dem. Lige nu har vi links til 51 gratis teoriprøver, som minder om dem du får til den rigtige teoriprøve hos politiet.

Kender du til en gratis teoritest som ikke fndes på siden, så klik her og fortæl os det.

Trafiktesten.dk

1 Teoritest, som du kan tage som traditionel eller digital teoriprøve. Oplysninger og spørgsmål bliver oplæst og er på skrift. Du kan vælge at se de rigtige svar  efter hvert billede eller vente til hele prøven slut.

På Trafiktesten kan du også repetere teori og se en oversigt over færdselstavlerne helt gratis. Se helt nederst på siden.

Prove.dk

1 Teoriprøve. Prøverne kan tages som digital teoriprøve. Oplysninger og spørgsmål bliver oplæst og er på skrift.

Teoriklar.dk

1 Teoritest som traditionel eller digital teoriprøve.

Teoriundervisning.dk

1 Teoritest. Klik på “Gratis Teoritest”.

Netkørekort.dk

21 Teoritest til bil. Teoriprøverne er på dansk, engelsk, bosnisk og tyrkisk.
Prøverne er er uden oplæsning og billederne er små. Du skal logge ind for at få adgang til de gratis teoriprøver. Brugernavn og kodeord finder du på siden.

Bestaakoereproeven.dk

1 Teoriprøve.

Teoritesten.dk

3 Teoritest.

Bedrebillist.dk

1 Teoritest.

Kørekortportalen.dk

1 Teoriprøve.

Aalborg-Nørresundby Kørelærerforening

10 teoritest. Prøverne er meget gamle. De kan nærmest betegnes som historiske og altså ikke tidssvarende. Når du er blevet god til at forstå teoriprøven, kan du jo tage et par af prøverne og se om du kan finde fejlene i dem.

Teoritimen.dk

1 Teoriprøve på kun 5 billeder

Gratis Teoriprøver til MC

Teoriklar.dk

1 Teoritest som traditionel eller digital teoriprøve.

Netkørekort.dk

5 Teoritest til MC. Prøverne er er uden oplæsning og billederne er små. Du skal logge ind for at få adgang til de gratis teoriprøver. Brugernavn og kodeord finder du på siden.

Er de gratis teoritest gode nok?

Hvis jeg skal komme med et hurtigt og generelt svar, bliver det NEJ. Kvaliteten af de gratis teoritest svinger fra at være fremragende til at være elendige.

De bedste gratis teoritest

Dem finder du på de sider som også sælger teoriprøver. Det er professionelle test som udvikles og vedligeholdes for at gøre dig bedre end de de krav du møder til teoriprøven, så du stadig har overskud og plads til fejl hvis du skulle blive lidt nervøs til teoriprøven.

De dårlige gratis teoritest

Dem finder du typisk på steder hvor alle prøverne er gratis. Det er ofte prøver af en dårlig kvalitet som opdateres sjældent eller aldrig. På Autoskolen.dk får vi jævnligt emails fra elever som er ved at miste modet, fordi de ikke kan bestå alle de prøver der er på de gratis sider, men godt kan bestå de teoritest de får på køreskolen.

Vil du bestå din teoriprøve?

Senest 1-2 uger før teoriprøven skal du holde op med at bruge de gratis test og kun træne på “proffesionelle” teoritest. Hvis din køreskole ikke stiller dem gratis til rådighed for dig, anbefaler Autoskolen.dk at du tager dem online hvor du kan købe adgang for ca. 3,50 kr. pr. dag.

Share